Leilighetene

Hvor moderne design og personlig stil møtes.

Standarden på leilighetene i Neo blir god, moderne og solid. Tregulv og fotlister i eik, kjøkken fra kvalitetsleverandøren HTH, storformat fliser på vegger og badegulv med mindre fliser i dusjsonen, vegghengt toalett, downlights – dette er bare noen av detaljene som blir med på å skape en god ramme for et fint og hyggelig hjem.

Du vil også få mulighet til å sette et alternativt preg på den nye boligen din, i tillegg til standardpakken «Frisk» kan du også velge mellom to alternative tilvalgspakker, «Harmonisk» og «Barsk». Her får du bl.a. mulighet til å velge andre gulv, fliser, kjøkken- og baderomsinteriør og farge på armaturer og brytere. For å gjøre valget enklere, er disse tilvalgspakkene gunstig priset og satt sammen av en interiørarkitekt for et helhetlig uttrykk. Neo kan reflektere deg og stilen du liker fra første gang du går over dørstokken

Les mer om stilkonsepteneSjekk boligvelger

Stilkonsepter

Tre ulike stilkonsept er utviklet i samarbeid med Monn interiørarkitekter. Dette for å gjøre valget enklere for deg som kjøper av leilighet i prosjekt NEO.

Stilkonseptene ivaretar ulike alternativ til kjøkken, fliser og armatur på bad og en foreslått fargepalett til veggfarger.

Frisk.

Dette er standard stilpakke i prosjektet, og gir et lett og friskt interiør med et nordisk preg. Et lyst eikegulv og en fargepalett som kombinerer hvitt med rolige grønntoner. Fargene er milde nok til å danne et godt utgangspunkt for å sette eget preg på det nye hjemmet deres.

Standard pakke

Den lysegrønne fargen som kan velges i denne stilpakken er sval og bidrar til det friske uttrykket. Sammen med en mer dempet grågrønn tone som kontrast, vil det gi et fint spill i interiøret. Kjøkkenet kombinerer hvite fronter med lys ask-utseende, noe som gir et rent og naturlig uttrykk uten å bli kjedelig.

Sjekk boligvelger

Harmonisk.

En myk og harmonisk interiørstil i varme naturtoner. En noe dempet gråtone i eikegulvet og en avdempet beige grunnfarge kombineres med dempede og brente jordtoner. Denne stilpakken gir en lun og eksklusiv følelse, og de sorte detaljene er prikken over i´en.

Tilvalgspakke

Kontrastfargene som er anbefalt til denne pakken gir god harmoni og lunhet. Denne stilpakken kan velges som tilvalg i prosjektet, men er standard for noen av toppleilighetene. Kjøkkenfronter i en lys mocca-farge sammen med en spennende ton-i-ton benkeplate gir et lunt og innbydende uttrykk.

Fliser på bad er valgt i en varm beige farge både på gulv og vegg, med et nydelig spill i overflaten.

Sjekk boligvelger

Barsk.

Dette er en mer røff og dramatisk interiørstil, med elegant og eksklusivt preg. Et lysnet eikegulv sammen med en dus rosatone og sorte detaljer gir et stort spillerom for en moderne leilighet med skikkelig særpreg. Den kompletterende fargepaletten går fra en dempet støvrosa til en mer brent rødbrun terracotta-nyanse som harmonerer flott mot det mørke kjøkkenet.

Tilvalgspakke

Denne stilpakken kan velges som tilvalg i prosjektet. Kjøkkenfronter i sort med trestruktur og en industriell benkeplate med rustrøde toner gir et maskulint og moderne preg.

Fliser på badet er valgt i en mørkere gråtone med flott spill på gulv og vegger. Sammen med sort møbel og sorte detaljer gir dette et eksklusivt uttrykke og ditt eget private spa.

Sjekk boligvelger